[X] Archive

Cape Town, South Africa - Daddy Long Legs Hostel

Kanskje Cape Towns kuleste hostel! Du får en gratis pils når du sjekker inn, gratis internett, og du kan sove i et eget emergencyroom. Hostellet er sentralt beliggende og gir deg glimrende muligheter til å utforske Cape Town. Bli inspirert: Les mer om Cape Town Bli inspirert: Les mer om Sør-Afrika

The University of Otago, New Zealand - Student life

Få et glimt av studentlivet på Otago University i Otago, New Zealand. Som student her har du muligheten til å både surfe og stå på ski! Opplev New Zealand på sitt aller beste. Vil du studere her? Les mer om studier på University of Otago Bli inspirert! Les mer om studier på New Zealand

The University of Otago

Ta en titt på New Zealands aller første universitet! Se hvor du som internasjonal student kan bo, og få et glimt av campus og andre fasiliteter tilgjengelig på universitetsområdet. Her er det et lite og intimt studentmiljø hvor det er lett å bli kjent med andre, og i tillegg får du en utdannelse i verdensklasse. Vil du studere her? Les mer om...

Ingrid - Reisespesialist

Min største lidenskap i livet har en sammensetning av følgende komponenter: kultur, natur, dyreliv, historie, mennesker, god mat og lekre viner… summert i ett ord: VERDEN!

Macquarie University, Sydney, Australia

Kunne du tenke deg å studere på Macquarie University? Hør hva disse internasjonale studentene synes om universitetet. Se hva som skjer på campus, og bli med på omvisning!Vil du studere her? Les mer om studier på Macquarie UniversityBli inspirert! Les mer om studier i Australia

Anna - Reisespesialist

Jeg er en eventyrlysten person med en lang drømmeliste om hva jeg vil gjøre i livet som bare blir lengre og lengre samtidig som jeg gjennomfører og krysser av en del hvert år. Jeg liker veldig godt å videreformidle det jeg har opplevd, prate om det jeg drømmer om og blir lett inspirert av andres erfaringer eller reiseplaner.

Martin - Jorden Rundt-spesialist

Jeg liker i stort sett alle former for reiseopplevelser, og har i stort sett bare hatt positive opplevelser i de ca 100 landene jeg har besøkt. Men jeg kan fortelle litt om noen favorittopplevelser, som også forteller litt hvem jeg er og hva jeg liker. De kommer i kronologisk rekkefølge.

Sandra - Reisespesialist

Då jag var ute på min första resa Jorden Runt visste jag att detta var det perfekta jobbet för mig. Låter kanske lite klyshigt, men jag ville verkligen hjälpa andra att få uppleva minst lika mycket som mig! Så efter ett flertal resor runt om i världen så sitter jag här och arbeter med det jag älskar – plus att jag får resa ännu mer nu.

Morten - Jorden Rundt-spesialist

Jeg la ut på min første langreise på 5 måneder høsten 1993 med den transibirske jernbane til Kina. Derfra reiste vi inn til Tibet med innenlandsfly fra Chengdu til Lhasa noe som var min første flyreise noensinne! Dette var litt av en overgang for en nordlending som kun hadde vært på campingturer i Norge og Sverige.

Stephanie - Reisespesialist

Å reise er en hobby som har blitt mer og mer en lidenskap i løpet av årene. Verden er uendelig stor og kulturene er så forskjellige at uansett hvor jeg reiser blir jeg like fascinert/sjokkert.

Ina - Reisespesialist

Jeg er en stor tilhenger av fart og spenning, flotte strender, kule folk, billig øl og store opplevelser! New Zealand må derfor sies å være nøyaktig det jeg alltid har lett etter - og det passer for ALLE!